Diari Més

Societat

Torredembarra celebra aquest cap de setmana la rua de disfresses 'La Mascarada'

Hi participaran cinc carrosses i una comparsa

Imatge d'arxiu de

Torredembarra celebra aquest cap de setmana la rua de disfresses 'La Mascarada'Anna F. - Aj. Torredembarra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Unes 200 personesparticiparan aquest dissabte 13 d'agostla rua de disfresses 'La Mascarada' de Torredembarra. Després de dos anys de pandèmia sense celebrar-la, cinc carrosses i una comparsa recorreran enguany els carrers del municipi.

Els grups participants són la Colla Ferralla, EkeSi, los Too Locos, Colla ASR, la Disbauxa i els Reciclats.

Com ja és habitual, 'La Mascarada' va acompanyada d'un seguit d'activitats que complementaran la rua de disfresses de la nit. Entre elles una festa de l'escuma a Cal Bofill o discomòbil a la Roca Foradada.

D'altra banda, la Regidoria d'Acció Social i Igualtats ubicarà un Punt Lila i Multicolor de les dotze de la nit a les sis de la matinada al port de Torredembarra. A més, es comptarà amb parelles itinerants per detectar possibles agressions. L'objectiu és aconseguir una festa lliure d'actituds sexistes i homòfobes seguint el Protocol i pla d'actuació davant les violències sexuals en espais festius de l'Ajuntament de Torredembarra.

Les persones que treballaran al Punt Lila són expertes en violència de gènere i coneixen els protocols d'actuació per a unes festes lliures de violències sexistes. Estaran degudament identificades i es coordinaran amb la Policia Local.

tracking