Diari Més

Societat

La 3a edició del Samà Slow Market supera en un 25% les xifres de 2021

Més 5.000 persones han visitat el Parc Samà durant els quatre dies que ha durat el mercat

Aproximadament el 40% han estat turistes estrangers, sobretot francesos.

La 3a edició del Samà Slow Market supera en un 25% les xifres de 2021Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El III Samà Slow Market ha rebut 5.000 visitants durant quatre dies plens de esdeveniments per a tota la família. La xifra ha superat la de l'any passat amb un 25% més d'assistència.

L'alcalde de Cambrils, Oliver Klein, ha destacat la col·laboració entre el Parc Samà, els comerciants i l'Ajuntament per portar a terme aquesta iniciativa que combina compres, natura i activitats familiars. «Ens interessa el Parc Samà com un atractiu pels nostres visitants, que complementa l'oferta de platges i restauració, i també ens interessa que les persones que visiten el Parc Samà coneguin els establiments locals i vinguin a descobrir Cambrils», ha explicat el batlle.

El Samà Slow Market neix de la col·laboració entre els sectors comercial i turístic de Cambrils, estimulada pel Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament i el Patronat de Turisme. «Aquest any hem tornat a pensar més en les famílies, amb activitats sobretot per a nens, com ara tallers, màgia , contacontes… excepte el diumenge que és més obert. La nostra idea seria també anar pensant en alguna cosa per als adults, amb més il·luminació i amb el parc obert a la nit», ha exposat Teresa Recasens en representació del teixit comercial.

Dánel Arzamendi, director d'operacions de DNA, empresa gestora del jardí històric, ha assegurat que el 75% dels visitants són turistes nacionals i estrangers que estan passant les vacances a Cambrils, mentre que l'altre 25% és públic local, on s'inclouen els posseïdors del passi anual del parc, que paguen un petit suplement». Un 40% dels visitants han estat turistes internacionals,sobretot francesos, però també alemanys. El percentatge més alt es manté als mercats tradicionals de Cambrils: estiuejants nacionals procedents del País Basc, Aragó i província de Barcelona.

tracking