Diari Més

Política

L'oposició s'absenta durant el parlament de Granados en el pregó de les Nits Daurades

Un grup de veïns també fer una xiulada i va mostrar pancartes en contra de la construcció d'edificis en el nou Eix Cívic

Moment del parlament de Pere Granados.

L'oposició s'absenta durant el parlament de Granados en el pregó de les Nits DauradesGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ERC Salou, Ciutadans Salou i Partit Popular Salou van decidir conjuntament absentar-se ahir durant el parlament de l'alcalde, Pere Granados, al pregó de les Nits Daurades. Segons els grups de l'oposició, ladecisió la van prendre per «la incapacitat de Pere Granados per dialogar amb l'oposició i les entitats de la ciutat i l'ús extremadament partidista que fa de les xarxes municipals».

Marçal Curto (ERC), Pere Lluís Huguet (Cs) i Mario Garcia (PP) afirmen que «no és ètic que Granados únicament compti amb nosaltres perquè vinguem a aplaudir els seus discursos, i ens ignori a l'hora de tractar qüestions d'interès general d'índole municipal. L'oposició d'aquest ajuntament es mereix un respecte, perquè representem al 50% dels votants de Salou, i amb la seva manera d'actuar els està menyspreant a tots ells», afirmen en un comunicat.

«Per tot això hem decidit no ser presents al seu discurs. És un crit d'atenció i esperem que sigui motiu de reflexió de l'equip de govern», afegeixen.

A més, els membres de l'oposició titllen de «partidista» l'ús que fa de tots els mitjans de comunicació, difusió i xarxes socials municipals. I asseguren que «aquest alcalde i el seu govern estan en campanya electoral de manera permanent, i utilitzen els mitjans institucionals, pagats per tots els salouencs, per a donar-se autobombo».

Eix Cívic

Durant el pregó al Patronat de Turisme de Salou, diversos veïns es van manifestar amb pancartes en contrade la construcció d'edificis en la futura avinguda que es construirà en els terrenys que ara ocupen les vies del tren en desús. Amb xiulets a la boca una cinquantena de persones no va dubtar en protestar mentre Pere Granados feia el seu parlament.

Un grup de veïns protestant en contra de la construcció d'edificis a l'Eix Cívic.

L'oposició s'absenta durant el parlament de Granados en el pregó de les Nits DauradesGerard Martí

tracking