Diari Més

Societat

L'Espluga rebrà aigua de Montblanc per poder estabilitzar els nivells mínims als dipòsits municipals

L'Ajuntament demana als veïns que restringeixin l'ús d'aigua per no haver d'arribar als talls de subministrament

Dos camions cisterna al dipòsit de la Cometa de l'Espluga de Francolí.

L'Ajuntament de l'Espluga de Francolí deixa de traslladar camions cisterna de Montblanc per reomplir els dipòsits localsACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Espluga de Francolí ha anunciat que a partir de dimecres vinent, 10 d'agost, començarà a rebre aportacions d'aigua procedent de Montblanc als dipòsits municipals. Aquestes aportacions es faran amb camions cisterna i la finalitat és aconseguir estabilitzar els nivells minims d'aigua als dipòsits.

L'aigua provinent de Montblanc procedeix del Consorci d'Aigües de Tarragona (CAT) i des del consistori espluguí s'assenyala que les aportacions no implicaran cap canvi en la qualitat de l'aigua ni en el preu pels usuaris.

Els aqüífers que subministren a l?Espluga, explica l'Ajuntament, «han descendit fins a situar-se a nivells baixos» a causa del baix volum de pluges dels últims mesos. En conseqüència, apunta l'Ajuntament, demana a la població, «que faci un ús restringit de l'aigua».

La racionalització en el consum d'aigua entre els veïns ha de servir per evitar, afegeix el consistori en un comunicat, «haver de tallar el subministrament a tota la població, amb talls que podrien durar més de 24 hores».

tracking