Diari Més

Successos

Ingressa a presó després d'intentar ofegar i violar una turista a Torredembarra

La víctima va aconseguir apartar-se de l'agressor i va demanar ajuda a un grup que passejava per la platja

Exterior de la

La Policia de Torredembarra deté un jove per un robatori a l'interior d'un vehicleCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí de Torredembarra de 40 anys va ser detingut la matinada de dimarts passat per la Policia Local acusat d'haver intentat presumptament ofegar unaturistade 35 anys que passejava per la platja.

Segons fonts policials, l'individu va sortir de l'aigua nu i va arrossegar de forma violenta cap al mar a la jove que caminava per l'arena. L'home va intentar ofegar-la diversos cops, però la resistència que va oferir la noia ho va impedir. Moment en que va decidir treure-la de l'aigua amb la intenció de violar-la. Ja dins a l'aigua, el presumpte agressor va començar a treure-li la roba i a fer-li tocaments.

Segons el relat policial, ja fora de l'aigua, la víctima va continuar resistint-se i va intentar convèncer a l'individu perquè no li fes res. Per sort, la noia va veure un grup de persones i va aconseguir apartar-se per demanar auxili. L'agressor, per la seva banda, va tornar a l'aigua.

Als pocs minuts, va arribar la Policia Local, el Servei Marítim i el Sistema d'Emergències Mèdiques, el qual va traslladar la jove fins al CAP.

Finalment, l'home va ser detingut per la Policia Local en sortir de l'aigua. Els Mossos d'Esquadra van posar-lo a disposició judicial i el magistrat de guàrdia va decretar el seu ingrés a presó el passat 4 d'agostacusat dels delictes d'agressió sexual i homicidi en grau de temptativa.

tracking