Diari Més

Es restaura i beneeix la majòlica robada de l'Ermita de Paret Delgada

Es va presentar ahir en el marc de la solemnitat i septenari de l'Ermita

Mossèn Albert Fortuny i Aleix A. Vall, del taller de restauració, amb la majòlica.

Es restaura i beneeix la majòlica robada de l'Ermita de Paret DelgadaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En el marc de la solemnitat i septenari de l'Ermita de la Mare de Déu de Paret Delgada, a la Selva del Camp, ahir a la tarda es va beneir la majòlica de la Mare de Déu, robada de l'entorn de l'Ermita i restaurada pels professionals del Taller reusenc Avall.

La majòlica és semblant a la que està exposada al Camí dels Degotalls de Montserrat. En ella apareix la imatge de la Mare de Déu de Paret-Delgada, sobre la soca d'un arbre i envoltada d'àngels en una corona de núvols, i acompanyada de dos pastors amb les seves ovelles, amb el poble de la Selva de fons. La majòlica, que data de 1955, va ser trobada en un mas i ara s'ubicarà a la capella del Santíssim.

La intervenció ha estat finançada pel mateix taller i la benedicció ha anat a càrrec del rector de la parròquia de la Selva del Camp, mossèn Albert Fortuny.

Al llarg d'aquesta setmana, cada dia a les 18 h., hi haurà el septenari i la missa a l'Ermita fins arribar al pròxim diumenge, dia 14, quan hi haurà la cloenda amb les vespres, la missa i el cant dels Goigs.

tracking