Diari Més

Indústria

El complex industrial d'Ercros redueix els accidents un 67%

Continua treballant en la seva descarbonització

Imatge aèria de la planta Vila-seca I.

Ercros rep l'autorització per una nova ampliació de la planta de clorCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El complex industrial d'Ercros a Tarragona va reduir el 2021 els seus índexs d'accidentalitat i d'emissions. En concret, l'índex de freqüència d'accidents, que mesura el nombre d'accidents per cada milió d'hores treballades, tenint en compte només el personal propi, es va reduir un 66,9% respecte de l'any anterior.

Pel que fa a l'índex d'emissions, que mesura les substàncies emeses a l'aire i a l'aigua i els residus generats, va caure en un 7,5%. D'aquesta manera, Ercros continua treballant en la descarbonització de la seva activitat segons el pla estratègic 3D.

La feina de la companyia del sector químic per millorar en els aspectes relacionats amb la sostenibilitat la van portar a rebre el rang de platí d'EcoVadis, amb una puntuació de 84 sobre 100, una dada que la situa entre l'1% de les empreses que millor compleixen les bones pràctiques ambientals, socials i de governança, de les 75.000 avaluades.

El complex de Tarragona, compost per les fàbriques de Tarragona, Vila-seca I i Vila-seca II, va facturar més de 350 milions d'euros l'any 2021.

tracking