Diari Més

Societat

Altafulla reforça la Policia Local amb una desena d'agents i cobreix totes les places

L'Ajuntament els ha donat la benvinguda aquest dilluns, i els ha demanat que siguin «propers, amables i empàtics amb la ciutadania»

Imatge de la nova plantilla de Policia Local d'Altafulla i la seva alcaldessa, Montse Castellarnau.

Altafulla reforça la Policia Local amb una desena d'agents i cobreix totes les placesAjuntament d'Altafulla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dilluns al matí l'Ajuntament d'Altafulla ha donat la benvinguda als nous agents que just aquesta setmana s'incorporen a la Policia Local de la localitat. En un acte celebrat a la sala de plens del consistori, l'alcaldessa, Montse Castellarnau, acompanyada del sergent del cos, Jordi Gil, ha rebut la desena policies que a partir d'ara s'afegeixen a la comissaria local en el marc de l'ampliació de la plantilla, a més delsreforços habituals de l'estiu. D'aquesta manera es passa dels 12 efectius que hi havia fins ara als 24, amb 23 agents i una secretària administrativa de l'àrea. Aquests reforços sónfruit de la convocatòria amb caràcter d'urgència que l'Ajuntament va impulsar per crear una borsa de treball d'agents interinsde la policia. D'aquí han sortit quatre agents que cobreixen les baixes que s'han originat en els darrers mesos, tres policies de reforç per a la temporada de l'estiu, que romandran tres mesos a la comissaria altafullenca, i tres agents més que s'han format a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC).

Montse Castellarnau ha explicat que d'aquesta manerala Policia Local «queda coberta»i amb l'estabilitat «desitjada», i ha recordat que també s'ha creat una borsa de treball per cobrir baixes quan sigui necessari. L'alcaldessa ha demanat als nous agents que es mostrin «propers, amables i empàtics amb la ciutadania, com correspon a un municipi com Altafulla, en què la proximitat és bàsica».

Per la seva banda, Jordi Gil ha destacat queamb la plantilla completa es podrà «donar un millor servei a la ciutadania», i que «els agents que han fet un esforç afegit fins ara, puguin gaudir de les seves vacances». El sergent, a més, ha assegurat que el nombre de policies que hi ha ara, i que corresponen a un municipi de les característiques d'Altafulla, seguirà sent el mateix fins i tot quan la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Torredembarra, que ha de donar servei al Baix Gaià, entri en funcionament.

Pel que fa al desenvolupament de l'estiu, Gil ha dit queel nombre d'incidents a Altafulla és l'habitual d'aquesta època de l'anyper l'increment de població que hi ha a la vila, i que les dades «no surten dels paràmetres». L'alcaldessa Castellarnau ha afegit que els fets on hi ha més reincidència tenen a veure amb salts al mar des de les roques, així com el soroll que es genera a la via pública i que contrasta amb la tranquil·litat del veïnat i la gent que busca descansar.

tracking