Diari Més

Successos

S'incendien dos pisos d'un edifici del centre de Torredembarra

No hi ha hagut cap ferit, més enllà de tres persones que ha hagut de ser ateses per inhalació de fum

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un incendi ha cremat dos pisos de la planta superior d'un edifici del carrer Patronat de Torredembarra aquest diumenge. El foc s'ha produït entre les vuit i les nou del vespre i encara se'n desconeix l'origen. No hi ha hagut cap ferit, ja que l'immoble estava buit. Tot i que el SEM, que ha enviat dos dispositius, ha hagut d'atendre tres veïns per inhalació de fum. També s'hi han desplaçat quatre dotacions de Mossos d'Esquadra i tres de la Policia Local de Torredembarra.

Segons fonts policials, l'incendi ha afectat també l'immoble del costat. Les set dotacions de Bombers de la Generalitat que s'han desplaçat fins al lloc han aconseguit controlar el foc sobre les 10 de la nit. Posteriorment, han seguit remullant els immobles del costat que també han quedat afectats, tant del carrer Patronat com del carrer Alt de Sant Pere que fa cantonada.

L'Ajuntament de Torredembarra ha comunicat als veïns evacuats dels pisos afectats que podran allotjar-se en establiments hotalers. Un d'ells és l'Hostal Coca que acollirà sis persones.

L'incendi s'ha produït al carrer Patronat.

S'incendia un pis d'un edifici del centre de TorredembarraCedida

tracking