Diari Més

Botarell programa més de 25 actes per la Festa Major de Sant Llorenç

Com a principal novetat de les festes d'enguany, es farà un correbars el dia 13 d'agost

La Dalton Bang oferirà un concert després del correbars.

Botarell programa més de 25 actes per la Festa Major de Sant LlorençCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Botarell va donar ahir el tret de sortida a la Festa Major de Sant Llorenç amb una caminada popular nocturna cap al Pantà de Riudecanyes. L'ajuntament ha organitzat més de 25 actes per a celebrar la festa del patró i la tornada a la normalitat, després de les restriccions dels dos anys anteriors. Després de la caminada d'ahir a la nit, els actes es reprendran el dimecres, dia de Sant Llorenç, amb la missa en honor al patró del poble a les 12 del migdia. En acabar, es pronunciarà el pregó i tot seguit s'encendrà la tronada. El migdia s'arrodonirà amb la tradicional ballada de sardanes amb la Cobla Reus Jove i el vermut de Festa Major, solidari amb la Lliga contra el Càncer. A la tarda i a la nit, La Principal de la Bisbal posarà el ritme.

Els actes de dijous 11 estan pensats per als més petits. Durant tot el dia podran gaudir d'inflables i jocs a la Font Vella. A les 6 de la tarda,serà el torn de la xocolatada per agafar forces i en acabar hi haurà el concert familiar amb els Rikus. Divendres serà el torn dels partits de futbol de totes les categories i a les 10 de la nit, la Font Vella acollirà un altre dels clàssics de Sant Llorenç: la sardinada i la cantada d'havaneres i rom cremat amb el grup Son de l'Havana.

La novetat de la Festa Major d'enguany arribarà dissabte 13 amb el correbars i en acabar la gresca continuarà a la pista poliesportiva amb el concert de la Dalton Bang i el dj Albert Rayo. Diumenge, se celebrarà la V Baixada de Trastos pels carrers del poble al matí. A la tarda hi haurà els campionats de botifarra i de tenis taula i ja a la nit, es podrà gaudir d'un espectacle d'hipnosi amb el mentalista Toni Pons.

Els actes de dilluns 15, última jornada de la Festa Major, començaran amb la missa en honor a la Mare de Déu d'agost. A les 2 del migdia es farà una paellada popular a la Font Vella i a la nit la pólvora serà la protagonista amb el correfoc a càrrec de la Colla de Diables de Riudoms i el castell de focs que marcarà el final de la festivitat.

tracking