Diari Més

Joana Serrat, primera confirmació del festival TWINPALM de l'Hospitalet de l'Infant

Les entrades ja estan a la venda amb un preu reduït de 15 euros fins al finals d'agost

Cartell amb els primers artistes confirmats.

Joana Serrat, primera confirmació del festival TWINPALM de l'Hospitalet de l'InfantTWINPALM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cantautora de Vic Joana Serrat, al costat de Josep Xortó + The Congosound, són les primeres confirmacions del TWINPALM 2022, que tindrà lloc al llarg de la tarda i nit del proper 29 d'octubre en el Centre Cultural Nen Pere de L'Hospitalet de l'Infant.

Joana Serrat i Josep Xortó + The Congosound són les primeres confirmacions de la desena edició del minifestival TWINPALM, i en properes dates s'aniran desvetllant més sorpreses que estan preparant per a «una edició tan especial del festival».

Així mateix, s'ha activat la venda d'entrades en línia que, des d'avui i fins a finals d'aquest mes d'agost, mantindrà les entrades a un preu reduït especial de sortida per només 15 € (més despeses).

En el festival, Joana Serrat presentarà el seu cinquè àlbum, Hardcore from the heart, un disc introspectiu, emocional, commovedor i fins i tot dolorós amb el qual ha obtingut recentment els guardons Premi Enderrock al Millor Disc de l'Any en altres llengües, Premi Altaveu 2021 i Millor Disc de l'any en la revista Ruta 66.

Per la seva banda, el projecte Josep Xortó + The Congosound neix el 2015 de la col·laboració entre el cantant i DJ Josep Xortó i l'artista Carles Congost amb la voluntat de recrear alguns dels seus gèneres musicals favorits, com l'italodisc, la new wave i el synthpop dels 80 mitjançant cançons en català carregades d'humor agredolç i malenconia lluminosa.

tracking