Diari Més

Festa

La Canonja es prepara per dotze dies de Festa Major sense restriccions

Començà el divendres 5 d'agost amb la Festa de Masricart i acabarà el 16 amb el Castell de Focs

Imatge d'arxiu de la Festa Major de 2019.

La Canonja es prepara per dotze dies de Festa Major sense restriccionsAjuntament la Canonja

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Festade Masricart,en honor a la Mare de Déu de les Neus, el proper 5 d'agost donaran el tret de sortida a la Festa Major de la Canonja. A les sis de la tarda, a la plaça del Castell, es presentarà la samarreta de les festes, que es podrà comprar per 5 euros, i tot seguit es presentarà el nou nan dels gegants de l'Orfeó Canongí. Després a les vuit del vespre, la Missa Solemne a l'església de la Mare de Déu de l'Esperança. Acabarà el primer dia de festes amb l'aperitiu popular i el sopar dels veïns de Masricart.

Els dies 5 i 6 d'agost a partir de les 12 de la nit, hi haurà el festival del Mamut al pàrquing del Mas de l'Abeurador on hi actuaranRitmos Tarragona, Hasta Abajo, Cultrum i Smoking Souls.

Durant la setmana hi haurà actuacions a la Rambla 15 d'abril per a les famílies, sota el títol la Rambla del Circ. El pregó de Festa Major serà el divendres 12 d'agost i anirà a càrrec del canongí Francesc Roig i Queralt. Amb el pregó i l'encesa de la tronada s'iniciaran els dies forts de les festes d'estiu que finalitzaran el dia 16 amb el Correfoc de Bèsties i el Castell de Focs.

tracking