Diari Més

Societat

El Mercat d'Art Jove de Valls aplegarà 14 parades de creacions i produccions d'artistes del territori

La cita, impulsada pel servei municipal de Joventut 'VallsJove', serà el proper dimecres 3 d'agost, coincidint amb Firagost

El Mercat see celebrarà a la plaça del Museu Casteller.

El Mercat d'Art Jove de Valls aplegarà 14 parades de creacions i produccions d'artistes del territoriAjuntament de Valls

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El properdimecres 3 d'agostel servei municipal de Joventut, VallsJove, impulsa una nova edició del Mercat d'Art Jove,onelsjoves artistes locals idel territoriexposaran les seves creacions i produccions. El Mercat, que se celebrarà a la plaçadel Museu Castellercoincidint ambFiragost, obrirà les portes a les 10 del matí i s'allargarà fins a les 21 h.

L'èxit d'assistència de públic de les últimes edicions del Mercat d'Art Jove de Nadal, juntament amb una demanda creixent d'expositors, han estat factors determinants per a recuperar l'edició d'estiu del Mercat, que no es realitzava des de 2015. D'aquesta manera, el Mercat arriba a la sevavint-i-unenaedició, oferint un espai que permet exhibir els treballs dels i les joves artistes creadores del territori. En aquesta edició comptarà amb un totalde14paradistes relacionades amb l'àmbit de la pintura, la confecció tèxtil, la bijuteria, joieria, elements de decoració i altres creacions i manualitats diverses. La ubicació, a la plaça del Museu Casteller,té perfinalitat garantir un major espai a les persones visitants i poder acollir un major nombre de parades.

Des de la regidoria esdestaca que el Mercat d'Art Jove s'ha anat modelant i reformulant a partir de les valoracions dels i les paradistes participants per donar-li un major relleu i notorietat.Aquest mercat és una gran oportunitat per adquirir productes de proximitat elaborats des del territori. Per aquest motiu,des de la regidoria també es volimpulsar unMercatde km0, i animen a la població a visitar les diferents parades.

Amb aquesta proposta,des del servei de Joventut es vol oferir espais per a la difusió dels artistes del territori, però també incentivari potenciarlacreacióartísticadel joventdelaciutat i fomentar el consum artístic i de proximitat del conjunt de la població.

tracking