Diari Més

Tornen les Vaquetes a les festes de Sant Jaume de Miami Platja

Un participant de les penyes va resultar ferit per l'envestida d'un dels animals en un dels salts

Joves de les penyes amagant-se d'una de les vaquetes, ahir a la tarda.

Tornen les Vaquetes a les festes de Sant Jaume de Miami PlatjaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nucli de Miami Platja (Mont-roig del Camp) ha recuperat aquest cap de setmana les tradicionals vaquetes a la plaça del Cinquantenari. Milers de persones van acudir dissabte i ahir a un dels pocs actes taurins que encara es mantenen a la demarcació de Tarragona. Era un dels actes més esperats per les penyes, després de dos anys sense viure les festes amb plenitud. Un dels participants de les penyes que participen en l'acte va resultar ferit per l'embestida d'una vaqueta. Més enllà d'aquest incident, les festes s'han celebrat amb èxit.

«L'ambient és fantàstic. Tots els actes estan plens, hi ha moltíssima participació, molta gent», explicava ahir l'alcalde de Mont-roig del Camp a Diari Més. La festa major de Sant Jaume ha coincidit amb gran inici de temporada turística. «Hi ha molts visitants. El sector dels càmpings i apartaments, i la restauració estan molt satisfets», afegeix.

Després de la finalització de la primera fase de les obres de l'avinguda Barcelona, una de les novetats del programa d'actes ha estat, precisament, la recuperació de la festa en aquesta via el passat dissabte. A hores d'ara estan en marxa els treballs de la segona fase de remodelació i, segons Morancho, «a la tardor començarà la tercera».

El govern local es troba immers en la negociació amb Costes per reactivar l'ambiciós projecte del Passeig de les Cales i, amb Foment, per la reversió de l'N-340.

tracking