Diari Més

Reconeixement

Tres persones de Tarragona reben el diploma de Mestre Artesà Alimentari 2022

Els guardons d'artesania alimentària seran lliurats en una cerimònia oficial a la tardor

Imatge d'una fleca.

panaderia, fleca, pastesPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya ha atorgat el Diploma de Mestre Artesà Alimentari 2022 a un total de 25 persones, de les quals 10 són flequers, 6 pastissers, 6 carnissers, cansaladers i xarcuters, dos xurrers, i un formatger.

A la demarcació de Tarragona han rebut el reconeixement el flequerRamonGriñó Vernet de l'Espluga de Francolí, el pastisser Ignacio Algado Palau deReus i el carnisserJosep

Forés Cid de Tortosa.

El Departament atorga aquest Diploma a les persones artesanes alimentàries que acrediten mèrits excepcionals de creativitat i coneixements en el camp de l'artesania alimentària, han exercit com a artesans alimentaris durant un període mínim de 15 anys, i disposen del carnet d'artesà alimentari. Aquest reconeixement s'atorga des de l'any 1987, i des d'aleshores s'ha lliurat més de 1.000 diplomes.

Els guardons d'artesania alimentària seran lliurats per la consellera d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, en una cerimònia oficial que tindrà lloc a la tardor.

tracking