Diari Més

El Pius de Valls, reconegut entre els tres millors equips d'infermeria d'Atenció Socisanitària de l'Estat

El guardó Monitor de Reputación Sanitaria reconeix el servei d'infermeria del Sociosanitari de l'Hospital

Els MRS consten d'una múltiple avaluació que inclou l'anàlisi d'indicadors objectius de qualitat i gestió clínica.

El Pius de Valls, reconegut entre els tres millors equips d'infermeria d'Atenció Socisanitària de l'EstatAjuntament de Valls

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'equip d'Infermeria del Sociosanitari del Pius Hospital de Valls ha estat guardonat amb el premi Monitor de Reputación Sanitaria (MRS), un dels reconeixements de major prestigi de l'àmbit sanitari i que s'ha lliurat avui en un acte celebrat a la seu del Consejo General de Enfermería de España a Madrid. El guardó ha reconegut la professionalitat i excel·lència del servei d'infermeria del sociosanitari del Pius, com el tercer equip amb major reputació a tot l'Estat espanyol.

Els reconeixements Monitor de Reputación Sanitaria consten d'una múltiple avaluació que inclou l'anàlisi d'indicadors objectius de qualitat i gestió clínica i, a la vegada, les valoracions de prop de 2.800 infermeres i més de 250 gestors de serveis d'infermeria de tot l'Estat espanyol, un aspecte que durant l'acte de lliurament del MRS s'ha valorat especialment ja que el reconeixement prové de professionals que desenvolupen tasques similars.

El guardó reconeix la calidesa i lideratge dels equips d'infermeria en l'atenció als malalts. MRS compta amb un Consell Assessor format pels presidents de les principals organitzacions professionals de l'àmbit sanitari, pacients i informadors de salut. A més, hi participen persones de reconegut prestigi i una àmplia trajectòria en llocs de responsabilitat de la sanitat a l'Estat espanyol.

tracking