Diari Més

Empresa

Lidl construirà una plataforma logística al polígon de Constantí

L'empresa alemanya ha adquirit una parcel·la de 185.000 m2

Imatge d'arxiu d'un magatzem logístic de la cadena de supermercats Lidl.

Lidl construirà una plataforma logística al polígon de Constantí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cadena desupermercatsalemanyaLidlha adquirit una parcel·la d'uns 185.000m2per establir-hi una plataforma logística de distribució de productes pels seus equipaments comercials i que està previst que estigui en funcionament a partir del 2026.Serà en aquests terrenys, darrere mateix de la botiga que Lidl té a les Gavarres, on l'empresa construirà el seu magatzem logístic.

La plataforma de Constantí s'afegeix a altres que la companyia està projectant a la resta de l'Estat, com la de Martorell, Parla a Madrid iEscúzara Granada i que, en aquest cas, es preveu que estiguin en funcionament el 2025.

Actualment,Lidlcompta amb una xarxa d'onze plataformes logístiques en funcionament a tot l'Estat.

En un comunicat municipal, l'alcalde de Constantí, Òscar Sánchez, es mostrava, «molt satisfet amb l'arribada deLidlal nostre municipi». I afegia que, des del consistori es considera una prioritat «continuar treballant per atraure noves inversions i afavorir l'arribada de noves empreses que com aLidlpuguin ser generadores d'ocupació per als nostres veïns i veïnes».

Els futurs magatzems a Martorell i Constantí se sumaran al queLidlté des del 2003 a Montcada i Reixac (Barcelona), localitat des de la qual la cadena de supermercats abasteix principalment els seus més de 70 punts de venda a Catalunya i opera a tot Espanya a través de les oficines centrals –araen procés d'ampliació–. Amb l'entrada en funcionament d'aquests tres centres,Lidlreforçarà el paper estratègic de Catalunya com a pol logístic de referència per al creixement en aquesta regió i la resta de la zona nord-est d'Espanya.

tracking