Diari Més

Societat

L'Hostatgeria de Poblet reobre les seves portes després de dos anys

La companyia de gestió d'establiments hotelers Petits Hotels, amb Francesc Pintado al capdavant, ha pres el relleu de la seva direcció

Hostatgeria de Poblet.

L'Hostatgeria de Poblet reobre les seves portes després de dos anysCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de dos anys tancat a causa de la pandèmia, l'Hostatgeria de Poblet recupera la seva activitat. Ho ha fet a càrrec de la companyia tarragonina Petits Hotels, amb un projecte de transformació de l'espai cap a un hotel de 4 estrelles. Un dels primers passos ha sigut millorar els equipaments, oferint ara un servei de restaurant per als clients i de cafeteria per a tots els visitants.

L'Hostatgeria de Poblet, l'únic establiment hoteler situat a l'interior del recinte del Monestir de Poblet, va reobrir les portes ahir, 1 de juliol. Després d'aquests dos anys d'inactivitat, la companyia de gestió d'establiments hotelers Petits Hotels, amb Francesc Pintado al capdavant, ha pres el relleu de la seva direcció.

La reactivació del negoci porta adjunta un projecte de millores a mitjà i llarg termini, que passa per l'objectiu marcat d'esdevenir, en els propers mesos, un hotel de 4 estrelles que aporti valor a l'oferta turística de la Costa Daurada. L'Hostatgeria busca consolidar-se com un emplaçament idíl·lic on realitzar-hi escapades rurals, retirs espirituals, activitats de teambuilding, congressos, casaments i tota mena d'esdeveniments i celebracions.

tracking