Diari Més

Educació

Vila-seca clou el curs de l'Aula d'Extensió Universitària de la Gent Gran

El projecte, engegat per les principals universitats catalanes, busca donar una sortida a les inquietuds culturals de la tercera edat

Foto de grup del curs de l'Aula d'Extensió Universitària de la Gent Gran

Vila-seca clou el curs de l'Aula d'Extensió Universitària de la Gent GranCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Centre Municipal de Formació i Ocupació de Vila-seca va acollir ahir dijous, l'acte de cloenda del curs de l'Aula d'Extensió Universitària de la Gent Gran de la URV. La cloenda, que va aplegar una quarantena d'alumnes, fou presidida per la primera Tinenta d'alcalde i regidora de Coneixement, Manuela Moya; per la coordinadora de les Aules d'Extensió Universitària de la Gent Gran, Maria Isabel Miró, i pel president de l'Aula de Vila-seca, Joan Clavé. A banda de les conferències que es duen a terme els dimarts de cada setmana, també tenen lloc les sortides de caire social i cultural. En aquesta ocasió, l'última sortida va tenir lloc a Lleida, on hi van visitar la Seu Vella.

Cal recordar que les Aules d'Extensió Universitària de la Gent Gran són un projecte social engegat per les principals universitats catalanes que busca donar una sortida a les inquietuds culturals de la tercera edat. Aquestes aules volen ajudar a donar una alternativa al temps de lleure dels principals implicats i protagonistes de la iniciativa, la gent gran, propiciant que estiguin al dia de nous coneixements en àmbits molt diversos i sobre els quals manifesten interès.

tracking