Diari Més

El sarrallenc Damián Amorós Rosanes rep la Creu de l'Ordre al Mèrit Civil

Ha estat funcionari a l'Ajuntament de Sarral durant més de 40 anys

Damián Amorós acompanyat de l'alcaldessa de Sarral i del subdelegat del Govern a Tarragona.

El sarrallenc Damián Amorós Rosanes rep la Creu de l'Ordre al Mèrit CivilSubdelegació del Goven a Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El subdelegat del Govern a Tarragona, Joan Sabaté, va lliurar aquest dimecres la Creu Oficial de l'Ordre al Mèrit Civil al veí i funcionari del municipi de Sarral, Damián Amorós Rosanes.

A l'acte va assistir també l'alcaldessa del municipi, Maria Victoria Cañís, entre altres veïns de Sarral. L'ajuntament sarralenc, en sessió plenària del 31 de març va acordar formalment la sol·licitud de la concessió de la condecoració al Ministeri d'Afers exteriors, Unió Europea i Cooperació. La petició, a més, ha comptat amb el recolzament de nombroses institucions de diversos municipis de la comarca inclòs el Consell Comarcal.

Damián Amorós ha portat a terme la seva tasca professional durant més de 40 anys de servei a l'Administració Local i ha participat activament en nombroses associacions del municipi de Sarral i de la resta de la Conca de Barberà.

L'Ordre al Mèrit Civil fou instituïda pel Rei Alfons XIII, pel Reial Decret de 25 de juny de 1926, per premiar les virtuts cíviques dels funcionaris al servei de l'Estat.

tracking