Diari Més

Seguretat

La Guàrdia Civil utilitza un dron per controlar acampades il·legals a Siurana

La matinada de la revetlla de Sant Joan van realitzar un servei amb una càmera tèrmica i visors nocturns

Imatge captada pel dron de vigilància de la Guàrdia Civil a Siurana.

La Guàrdia Civil utilitza un dron per controlar acampades il·legals a SiuranaGiàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La matinada del passat 24 de juny, revetlla de la festivitat de Sant Joan, agents delSEPRONAde la Guàrdia Civil de Tarragona, amb el suport de la unitat central del servei a Madrid, van realitzar un operatiu de control del medi natural a la zona de Siurana, al Priorat.

Una de les novetats d'aquest operatiu, que es va dedicar a controlar les acampades il·legals i els aparcaments irregulars en zones amb risc d'incendi, va ser la utilització d'un dron amb càmera tèrmica i visors nocturns.

Fins ben entrada la matinada el dron va estar controlant la zona i segons informen des del cos de seguretat, es va apercebre a diverses persones que estaven acampades o aparcades en llocs que podien alterar l'ecosistema.

La zona de Siurana va ser escollida per la Guàrdia Civil per la seva atracció com a punt d'escalada, la qual cosa pot comportar que molts aficionats a la pràctica d'aquest esport s'estableixin a la zona de manera irregular, la qual cosa es considera perillosa pel risc elevat d'incendis que hi ha en aquest espai.

tracking