Diari Més

Societat

Aquopolis recupera la seva cursa després de dos anys d'ausència per la pandèmia

Hi ha dos recorreguts un per fer corrent de cinc kilòmetres i un altre en forma de caminada de dos

Pla general d'una de les atraccions d'Aquopolis, amb alguns clients.

Aquopolis reobre les seves portes i confia en poder salvar la temporadaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 7a Cursa Aquopolis torna el proper diumenge dia 26 de juny i recorrerà cinc quilòmetres en la versió de carrera i dos quilòmetres en la versió caminada després de dos anys d'absència per la pandèmia.

La cursa s'emmarca als actes que Aquopolis està organitzant per celebrar els 35 anys de la seva inauguració. Al llarg de l'estiu s'aniran anunciant noves propostes per celebrar aquest aniversari amb els visitants.

Tot allò recaptat a través de la Cursa es donarà a la Fundació Esclerósi Múltiple (FEM). A més, els participants tindran accés gratuït al parc aquàtic aquell mateix dia.

La cursa surt des del carrer Hipólit Lázaro (lateral de l'Aquopolis Costa Daurada) i acaba a la plaça que hi ha davant del parc aquàtic, a l'interior del qual es desenvolupa part de la cursa. Els qui participin als 5 quilòmetres, a més de l'entrada gratuïta a Aquopolis per al mateix dia de l'esdeveniment, s'emportaran una samarreta tècnica i entrada gratuïta a Aquum Spa (vàlida per a un dia entre el 24 de juny i el 3 de juliol d'aquest any). A més, hi haurà una medalla per als nens i nenes fins a 12 anys. I també una samarreta tècnica per a les i els participants a la caminada.

Les inscripcions es poden fcer al web www.athleticevents.net.

tracking