Diari Més

Vandellòs, Tivissa i Pratdip projecten un parc de turisme esportiu

El projecte vol integrar activitats de mar i muntanya disponibles tot l'any per a diferents públics

Han sol·licitat acollir-se al Plan de Sostenibilidad Turística en Destinos 
@mincoturgob
 per al model de desenvolupament turístic «Terres de Mestral, Outdoor Park de la Costa Daurada» i finançar diverses actuacions amb una inversió d'1,8 milions

Vandellòs, Tivissa i Pratdip projecten un parc de turisme esportiuMIDIT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La mancomunitat formada pels municipis tarragonins de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Tivissa i Pratdip (MIDIT) projecta crear un parc de turisme esportiu, segons informa aquest organisme.

Per això han sol·licitat acollir-se al Pla de sostenibilitat turística en destinacions del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme i optar així a 1,8 milions d'euros dels fons europeus Next Generation.

El projecte es diu Terres de Mestral, Outdoor Park de la Costa Dauradai aspira a crear un parc d'oci a l'aire lliure únic a Catalunya que integri activitats de mar i muntanya disponibles tot l'any per a diferents públics.

Constarà de Nàutic Park a la costa de l'Hospitalet de l'Infant (Baix Camp), amb activitats nàutiques i de Bikeland, on s'aprofitarà la xarxa de senderes de Pratdip i Vandellòs per estructurar una oferta de cicloturisme.

A més, a la costa es planeja crear rutes de baixa dificultat per a famílies.

Un altre eix és el Senderisme temàtic, una xarxa senderista per espais naturals protegits en la costa i a l'interior i una gran ruta circular per etapes, el Camí de Mestral.

L'últim eix és l'escalada i les vies ferrades per a tots els públics, concentrades sobretot a Tivissa.

Aquest projecte compta amb el suport dels agents públics i privats relacionats amb el sector turístic, cultural i agroalimentari del territori de la MIDIT.

tracking