Diari Més

Laboral

Els treballadors de BASF protestaran amb una marxa lenta per l'N-340 el 7 de juny

Des del comité d'empresa asseguren que la direcció manté les negociacions bloquejades des de fa gairebé un any

Les protestes es fara

Els treballadors de BASF es manifestaran cada dia per defensar el seu poder adquisitiuCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comitè d'empresa de BASF ha convocat una mobilització per al proper dimarts 7 de juny per denunciar que ladirecciómanté bloquejades les negociacions del pacte articulat d'empresa. Per aquesta raó, a les 6.15 h, iniciaran una marxa lenta per l'N-340 des de davant de la ITV Reus fins a l'accés principal de BASF, on es farà una acció informativa al polígon per denunciar el bloqueig de les negociacions.

Els secretaris generals de CCOO d'Indústria de Catalunya, José Antonio Hernández, i d'Indústria de Tarragona, José Manuel Martín, acompanyaran els treballadors de BASF en la mobilització per manifestar-los el ple suport del sindicat.

Una de les principals reivindicacions del comitè d'empresa és que la recuperació de l'IPC de 2021 es faci efectiva en tres trams (un 2 % el 2021, un 2,5 % el 2022 i un 2 % el 2023), a compte de 2024, per tal que la plantilla pugui anar recuperant el poder adquisitiu perdut. CCOO recorda durant l'any 2021 la companyia ha incrementat les seves vendes un 25 % i ha aconseguit un rècord històric de beneficis. Uns beneficis que són fruit també de l'esforç i la dedicació dels seus treballadors i treballadores, i que haurien de revertir també sobre la plantilla.

tracking