Diari Més

Esport

L'Hospitalet de l'Infant estrena un parc de cal·listènia a la platja de l'Arenal

L'àrea conté un codi QR amb vídeos tutorials

L'Ajuntament va inaugurar divendres passat, 27 de maig, aquesta àrea d'entrenament per fer exercici de manera gratuïta amb una demostració a càrrec de l'empresa que l'ha instal·lat

L'Hospitalet de l'Infant estrena un parc de cal·listènia a la platja de l'ArenalCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Hospitalet de l'Infant disposa des d'aquest passat divendres d'un parc de cal·listènia a la platja de l'Arenal, situada entre la pista multiesportiva i el punt d'atenció turística de Base Nàutica. Aquesta àrea, de 200 metres quadrats aproximadament, consta de barres, paral·leles, bancs d'abdominals, plataformes de salts, escales horitzontals, anelles i una espatllera perquè qui ho desitgi pugui practicar tot tipus d'exercicis amb el seu propi pes. També es pot trobar un cartell amb l'explicació dels exercicis que es poden dur a terme i un codi QR per veure uns vídeos tutorials.

Gràcies a aquestes estructures, el veïnat i els turistes, podran practicar a l'aire lliure i de manera gratuïta la cal·listènia, una disciplina d'entrenament amb el propi pes del cos amb què s'intenta aconseguir la major contracció muscular i que el cos adquireixi una alineació correcta. Això permet modelar el cos, millorar la postura i definir un bon contorn corporal.

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant va inaugurar aquest nou equipament municipal amb una demostració a càrrec de l'empresa MEIN, encarregada de la instal·lació.

tracking