Diari Més

Tradició

Unes 500 persones gaudeixen del renovat Ball Parlat del Sant Crist de Salomó

Enguany s'han exhaurit les entrades de totes les representacions

Foto de família dels participants al Ball.

Unes 500 persones gaudeixen del renovat Ball Parlat del Sant Crist de SalomóPilar Bisa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Ball Parlat del Sant Crist de Salomó ha tancat l'edició d'enguany sent tot un èxit i exhaurint les entrades de totes les representacionas. Enguany, s'ha retornat al format habitual de l'església i s'ha commemorat el 50è aniversari de la darrera estructuració de l'obra. En total 500 espectadors han pogut gaudir de l'espectacle.

Entre les novetats d'enguany hi ha la incorporació definitiva del paper del diable al tram final del Ball, tal com estableix la tradició, algunes millores tècniques, i la incorporació de gent nova a l'elenc, principalment joves.

Amb el final de les representacions del Ball del Sant Crist, però, no acaba l'activitat de l'entitat prevista per enguany. I és que en el marc del 50è aniversari de la darrera estructuració de l'obra, a proposta de l'Institut del Teatre de Barcelona, l'exposició El Ball del Sant Crist de Salomó 1972 – 2022. 50 anys de representacions a l'esglésiaencara es podrà veure durant el mes de juny a Cal Cadernal. I abans de finalitzar l'any es publicarà un llibre amb la voluntat de revisar els coneixements que es tenen sobre el Sant Crist de Salomó i tot el que l'envolta, com la història, el mite i la llegenda.

tracking