Diari Més

Societat

S'inicia l'horari d'estiu de les zones d'estacionament regulat de Cambrils

Enguany s'han creat noves zones a l'avinguda Horta de Santa Maria i als carrers Garbí i Estrasburg

Imatge de la zona blava de Països Catalans de Cambrils.

Cambrils amplia les zones d'estacionament regulat durant Setmana SantaGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La temporada d'estiu en les zones d'estacionament regulat de Cambrils s'iniciarà el proper dimecres dia 1 de juny i s'allargarà fins el 30 de setembre. Durant el període estival, la intensificació de la demanda d'aparcament en diferents zones de Cambrils fa necessària l'activació de les zones blaves i taronges en aquests espais.

Les zona blaves s'utilitzen per afavorir l'alta rotació de vehicles i les zones taronges de tarifa tova per a l'aparcament d'estades més llargues de fins a un màxim de 9 hores. Com a novetat, enguany s'han creat noves zones d'aparcament regulat (zona taronja) a l'avinguda Horta de Santa Maria, al carrer Garbí i al carrer Estrasburg.

Les tarifes són d'1,20 euros l'hora a la ona blava (tarifa ordinària) i de 0,30 euros (tarifa per vehicles residents). Mentre que la zona taronja té un cost de0,25 euros l'hora (tarifa ordinària).

A més a més, els usuaris es poden descarregar l'aplicació APARCAR APP, la qual permet a les persones usuàries realitzar el pagament del temps utilitzat d'aparcament. Amb aquesta eina les persones usuàries es poden anticipar i gestionar millor la seva estada obtenint en tot moment la informació de l'ús del servei.

tracking