Diari Més

Societat

Reconeixement als alumnes de l'Escola d'Adults de Cambrils durant el 40è aniversari

La festa es va celebrar el passat 19 de maig a la Sala de Concerts de l'Ateneu Juvenil i Centre L'Estudi

Lliurament dels diplomes als alumnes.

Reconeixement als alumnes de l'Escola d'Adults de Cambrils durant el 40è aniversariCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Escola d'Adults Rosa dels Vents de Cambrils va celebrar el passat 19 de maig la festa de cloenda del programa del seu 40è aniversari. Durant aquest curs s'han portat a terme actes al voltant de la història d'aquest centre educatiu municipal com ara exposicions, taules rodones i entrevistes.

La festa, que va tenir lloc a la Sala de Concerts de l'Ateneu Juvenil i Centre L'Estudi, es va iniciar amb lliurament de punts de llibres, diplomes i medalles per a l'alumnat que ha participat en programes voluntaris que ha engegat el centre.

A l'acte s'hi va convidar l'actual i antic alumnat i professorat del centre i també hi van participar les regidores d'Educació, Íngrid Duch, i de Joventut, Natalia Pleguezelos, i la tècnica del Departament d'Educació, Hortènsia Grau, que, juntament amb el professorat, van lliurar els diferents guardons.

Els lliuraments són el reconeixement de les tasques de voluntariat que ha desenvolupat l'alumnat de l'Escola aprofitant la diversitat que hi ha al centre.També s'han reconegut les persones voluntàries que han format part dels nous programes Hablamos i Let's talk, que proposaven intercanvis lingüístics entre alumnat que volia millorar la competència oral en castellà o en anglès. Finalment, es van lliurar medalles a l'alumnat de cada grup que destacava en alguna característica (com el més curiós o el més puntual) triats entre els seus companys i companyes.

La segona part de l'acte va ser una actuació musical d'una alumna i una docent de l'escola. La vetllada es va acabar amb una festa musical a càrrec d'un alumne de l'Escola d'Adults, Marc Príncep, que és DJ professional.

tracking