Diari Més

Oci

Prades dona el tret de sortida a la Festa de la Farigola dissabte

Els actes es repartiran entre aquest cap de setmana i el pròxim

Una trentena de voluntàries han participat en les decoracions.

Prades dona el tret de sortida a la Festa de la Farigola dissabteCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Festa de la Farigola de Prades enguany amplia dates. Diumenge es donarà el tret de sortida i s'allargarà durant tota la pròxima setmana fins al 5 de juny. Les decoracions de carrers i façanes són any rere any l'ingredient estrella. Enguany hi han participat una 30 de voluntàries i que han fet servir unes 700 troques de llana i en una de les decoracions s'han retallat i enganxat 15.120 anelles.

Els actes començaran dissabte amb el mercat artesanal i la degustació de tisana de farigola amb mel a la Plaça Major. A les 12 del migdia, l'amenització musical a càrrec de Five Cats Dixie Street Band acompanyarà els visitants pels carrers del poble. A les 5 de la tarda, els nens podran realitzar jocs de fusta a la Plaça Major. A dos quarts de 7, el concert gratuït de Cor Mestral i Prades Cor a l'Església tancarà la jornada. Diumenge serà el dia dels concursos, amb el certamen de guarniment de façanes i els concursos de pintura ràpida per a adults i infants, que es lliuraran a la tarda. Els visitants podran tornar a gaudir del mercat artesanal i els petits tindran tallers i al matí la Stromboli Jazz Band amenitzarà el passeig pels carrers del poble. L'Esbart dansaire de Granollers actuarà a la Plaça Major a la 1 del migdia.

El dissabte 4 segueix la festa amb el mercat de segona mà al Parc de la Font d'en Grau que inclourà actuacions musicals i l'associació de dones farà un taller de centres naturals. Diumenge 5 acaben els actes una xerrada sobre la farigola i un taller de remeis naturals.

tracking