Diari Més

Trànsit

Afectacions per les obres de pavimentació al peatge de l'AP-2 a Montblanc

Els treballs s'allargaran del 26 de maig a l'1 de juny

Imatge del peatge de l'Ap-2 a Montblanc.

Montblanc exigeix la gratuïtat de l'AP-2 entre Montblanc i SosesGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els treballs de pavimentació que durà a terme el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma) del 26 de maig a l'1 de juny per a la restitució dels vials a l'enllaç 9 Montblanc-L'Espluga de Francolí de l'AP-2 comportaràs afectacions en la circulació. Les obres formen part del procés d'eliminació dels peatges, després de la finalització del període de concessió administrativa de la dita autopista.

Per evitar afeccions a la seguretat de la circulació dels vehicles a l'entorn de la zona d'obres, s'efectuaran diferents talls de trànsit.

Aquest dijous 26 de maig, de 7 a 20 hores, estarà tallat l'accés per als vehicles que es vulguin accedir/incorporar-se des de Montblanc a l'AP-2. Afectarà aquells vehicles que circulin per la N-240 i C-14 que vulguin accedir a l'AP-2. Aquest tall es repetirà durant el divendres de 7 a 13 hores.

Els dies 30 i 31 de maig, de 7 a 20 hores, estarà tallada la sortida per als vehicles que circulin per l'AP-2 direcció Barcelona-Tarragona i direcció Saragossa, i volen sortir direcció Montblanc des de l'Autopista AP-2.

Dimecres dia 1 de juny, de 7 a 13 hores, estarà tallat l'accés per als vehicles que es vulguin accedir/incorporar des de Montblanc a l'AP-2. Mentre que de 15 a 22 hores ho estarà la sortida per als vehicles que circulin per l'AP-2 direcció Barcelona-Tarragona i direcció Saragossa, i vulguin sortir direcció Montblanc des de l'AP-2.

Mentre durin les afeccions, la incorporació o sortida de l'AP-2 es podrà fer a través de l'enllaç 8 de l'Albi-Vinaixa i de l'enllaç 10 de Valls-El Pla de Sta. Maria.

tracking