Diari Més

Medi Ambient

Decathlon programa diverses activitats a Tarragona sobre voluntariat ambiental

Se celebraran el proper 5 de juny a les platges Miracle i Capellans de Tarragona; la Llarga de Salou i la Riera de Maspujols de Cambrils

Les activitats se celebraran e

Decathlon programa diverses activitats a Tarragona sobre voluntariat ambientalCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les diferents botigues que Decathlon té a la demarcació han organitzat per al proper 5 de juny diverses activitats per celebrar la9ª Jornada de Voluntariat Ambiental, en el marc delDia Mundial del Mediambient. L'objectiu és concienciar a persones de totes les edats sobre la pràctica responsable de l'esport en entorns naturals.

Decathlon Tarragona ha preparat de la mano de l'Associació Aurora - Salut Mental, Territori i Paisatge una caminada i neteja del litoral de Tarragona a la platja del Miracle de 9 a 11.30 hores. A més d'un taller de caixes niu, una visita guida i una sortida botànica amb retirada de residus a la platja dels Capellans.

La botiga de Reus ha organitzat juntament amb l'associació CEN una visita ornitològica i una recollida de residus a la Riera de Maspujols a Cambrils, de 10 a 13h.

L'establiment de Vila-seca de la mà de l'associació CEN farà una recollida de residus a l'arena i a l'aigua, a més de l'eliminació de plantes invasores a la platja Llarga de Salou de 10 a 13h.

Finalment, Decathlon Tortosa juntament amb Graëllsia, Grup d'Estudis i Comunicació ambiental realizarà una jornada de neteja de la platja, roques i fons marí a l'Ametlla de Mar, a la playa de l'Estany Podrit desde las 09.30 hasta las 13h. A més, al passeig de Ribera, també durà a terma una neteja del bosc a la zona urbana de Tortosa, de 09:30 a 13h.

Per participar només cal entrar a la plataforma d'activitats esportives de Decathlon, seleccionar la regió i inscriure's de forma gratuïta a l'activitat a la que es vol assistir.

Aquesta iniciativa forma part de les 110 activitats que es realitzaran en diferents espacis naturals de la geografia espanyola, de la mà de 37 entitats i experts.

tracking