Diari Més

La 'Music Valls va de vins' suma 5.000 glops

Èxit de públic a la Mostra de Vins de la DO Tarragona celebrada aquest cap de setmana

Dotze cellers de la DO Tarragona van oferir degustacions dels seus vins.

La 'Music Valls va de vins' suma 5.000 glopsPere Toda

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Hi havia moltes ganes de tornar. Tant per part dels expositors com del públic assistent. Així ho demostra el balanç de la Music Valls Va de Vins, la Mostra de Vins de la DO Tarragona (MVVV), que s'ha celebrat aquest cap de setmana a Valls: «Estem molt contents, hem despatxat prop de 5.000 degustacions, recuperant així el nivell de l'anterior edició, que va ser l'any 2019», assegurava aquest diumenge Jordi Plana, tècnic de Turisme de l'Ajuntament de Valls.

La MVVV és una iniciativa de la Regidoria de Comerç i Turisme de l'Ajuntament, el Consell Regulador de la DO Tarragona i la Societat Agrícola de Valls, amb la col·laboració de l'Associació de Restauradors de Valls.

Després de dos anys d'aturada forçada a causa de la pandèmia, la capital de l'Alt Camp ha recuperat per fi una de les cites de la primavera vallenca, en la qual els cellers de la DO Tarragona tenen l'oportunitat de trobar-se amb el seu públic i oferir-los degustacions dels seus vins (amb més de 50 referències de vins blancs, rosats, negres, espumosos i vins de licor).

«Els dotze cellers que han participat en aquesta vuitena edició de la fira ens han mostrat la seva satisfacció per poder contactar de nou amb les persones interessades en el vi, en un ambient que ha afavorit el contacte directe», subratllava Plana.

En paral·lel a les degustacions, la Fira ha comptat, com ja és habitual amb un cartell musical que combina la música local amb noms de referència i grups que s'estan fent un forat en el panorama català. D'aquesta manera, hi han actuat la cantautora vallenca Maria Jacobs, que tot just acaba de presentar el seu nou treball Et porto escrit, els gironins La Ludwig Band, el grup de pop d'Igualada Marialluïsa i el carismàtic músic i divulgador Miqui Puig. A més, els visitants han pogut fer un tast de la gastronomia local en un espai on s'agrupava una representació dels restauradors vallencs.

Jordi Plana apunta que, amb aquesta recuperació, la MVVV agafa de nou embranzida per tal de continuar, ja de forma normalitzada, de cara als anys vinents: «Enguany ha sigut la fira de la represa i hem pogut recuperar el to que sempre ha tingut la nostra proposta», ha conclòs.

La cantautora vallenca Maria Jacobs.

La 'Music Valls va de vins' suma 5.000 glopsPere Toda

tracking