Diari Més

El FIC-CAT de Roda atorga un premi a l'exdirector del festival, Antonio Barrero

El guardó porta el nom de la desapareguda actriu Montserrat Carulla

Imatge d'arxiu d'Antoni Barrero, a l'esquerra.

El FIC-CAT de Roda atorga un premi a l'exdirector del festival, Antonio BarreroFIC-CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Festival Internacional de Cinema en Català (FIC-CAT) de Roda de Berà, ha decidit crear el Premi Montserrat Carulla, en agraïment i record a la gran actriu de teatre, cinema i televisió.

En aquesta primera edició, el comitè organitzador ha decidit atorgar el reconeixement a l'Antonio Barrero, director del Festival durant 14 anys, considerant la gran tasca realitzada.

L'objectiu del premi és fer un reconeixement públic a alguna persona o col·lectiu que hagi destacat per la seva implicació en la cultura, concretament en el món del cinema en català en qualsevol de les seves vessants.

Docent de professió i gran aficionat al cinema, Barrero va dedicar molt d'esforç en fer difusió i foment del cinema en català. Gràcies a la seva perseverança, constància, implicació i autoexigència, i a base de molt treball, Barrero va ser capaç de crear un Festival de la magnitud del FIC-CAT, el qual s'allunya dels festivals de cine comuns.

L'acte de lliurament del Premi Montserrat Carulla tindrà lloc el dia de la inauguració del Festival, el dissabte 4 de juny a les 7 de la tarda al Casino Municipal de Roda de Berà. L'entrada serà gratuïta, però a causa de l'aforament limitat, caldrà accedir amb invitació.

tracking