Diari Més

Formació

Tarragona i Salou impulsen dos nous cursos per al sector comercial

Les formacions són gratuïtes, i tracten sobre optimització dels establiments i aparadorisme

Cartell de promoció dels dos nous cursos per al sector comercial que impusen Salou i Tarragona.

Tarragona i Salou impulsen dos nous cursos per al sector comercialAjuntament de Salou

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament deSalouilaCambra de Comerç de Tarragona, amb la col·laboració del'Associació Shopping Salou Comerciants i Empresaris, impulsendos nous cursos, de caràctergratuït, sobreoptimització dels establimentsper rendibilitzar les vendes iaparadorisme, adreçats, especialment, a persones treballadores assalariades de PIMEs i persones autònomes. Ambdós cursos combinen els formats presencial i telemàtic. L'alcalde de Salou,Pere Granados, ha assenyalat que «aquests cursos permeten als propietaris/àries i treballadors/es dels comerços millorar la seva atenció al públic i l'experiència que ofereixen a la clientela». Per la seva banda, el regidor de Dinamització Econòmica,Hèctor Maiquez, ha valorat positivament aquesta col·laboració amb la Cambra de Comerç de Tarragona, atès que «aquest tipus de formacions tenen una molt bona acollida per part del sector comercial».

Curs'Optimitzala teva botiga'

El curs 'Optimitza la teva botiga' és de 12 h; i tindrà lloc, de 14 a 16 h, els dies 1, 7, 13 i 15 de juny, de forma presencial, i els dies 2 i 8 de juny, en línia. Les sessions aniran a càrrec de l'experta en comerç, Maria Callís.

Els objectius d'aquesta formació són: aprendre a planificar, de manera estratègica, l'espai de venda d'una botiga, per aconseguir una major rendibilitat i augmentar les vendes; crear el recorregut perfecte per al client; gestionar l'espai de venda, de manera eficaç, per aconseguir major rendibilitat; entendre el comportament del client per construir un interior atractiu; potenciar la compra per impuls, creant espais estimulants; identificar els punts clau per col·locar els productes; i saber com agrupar el producte per augmentar les vendes.

Lesinscripcionsper a aquest curs es poden fer aquí.

Curs d'aparadorisme

D'altra banda, el curs d'aparadorisme consta de 35 hores, i tindrà lloc a Salou, del 12 de setembre al 18 d'octubre de 2022, en horari de 14 a 16.30 h, els dilluns i dimecres, de forma presencial; i els dimarts, viaonline, a través de l'aula virtual. El curs anirà a càrrec de Meritxell Perpinyà,retail management, amb més de 15 anys d'experiència en el sector.

Els objectius d'aquesta formació són: facilitar als treballadors/es del sector competències que els permetran optimitzar les seves funcions i millorar l'estat de l'establiment; proporcionar tècniques per animar el punt de venda, realitzar promocions comercials, dissenyar rètols i cartells per a l'establiment, i incrementar la rendibilitat de l'espai, mitjançant tècniques creatives; potenciar la creativitat a l'hora de decorar un aparador, creant, des de l'esbós inicial, i fins a la realització del seu aparador; i, també, crear un espai comercial atractiu per augmentar les vendes.

Lesinscripcionsper a aquest curs es poden fer aquí.

tracking