Diari Més

Municipal

Torredembarra actuarà d'úrgència pel risc de col·lapse de l'actual col·lector

El proper dilluns comencen les obres de substitució de la canonada d'aigües residuals del carrer de la Martineta

Anna F. - Aj. Torredembarra

Torredembarra actuarà d'úrgència pel risc de col·lapse de l'actual col·lectorAnna F. - Aj. Torredembarra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El proper dilluns 16 de maig s'iniciaran les obres de substitució de la canonada d'aigües residuals del carrer de la Martineta. Es tracta d'una actuació de màxima urgència, ja que s'ha detectat risc de col·lapse en l'actual col·lector, una situació que podria comportar l'abocament d'aigües residuals als habitatges i al mar, i que cal evitar ja que es tracta d'una de les principals canonades de clavegueram del municipi de Torredembarra. El pressupost és de 356.829,90 euros i va a càrrec de SOREA.

Les obres tenen una durada aproximada de tres mesos. Tot i així, s'ha planificat l'actuació de tal manera que quan es pugui haver substituït la canonada en el seu punt més conflictiu, s'aturaran els treballs fins passat l'estiu.

Entre les afectacions que comportaran les obres hi ha el canvi de sentit del carrer Aragó i la prohibició d'aparcar en aquesta via i el carrer Martineta, en el tram més proper a l'obra de l'avainguda Francesc Macià.

També es reubicaran els contenidors d'escombraries a la zona i hi haurà canvis en la ruta de la línia L2 del bus urbà que no afectaran les actuals parades.

tracking