Diari Més

Judicial

Presó provisional pel detingut implicat en el tiroteig de Salou

La causa està oberta per delicte d'homicidi i tinença il·lícita d'armes

Exterior del restaurant del carrer Saragossa de Salou on aquest dilluns al vespre un home va morir després de rebre trets.

Presó provisional pel detingut implicat en el tiroteig de SalouACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El magistrat del jutjat d'instrucció 3 de Tarragona, en funcions de guàrdia,ha rebut avui el detingut en relació a un tiroteig ocorregut a Salou i ha acordat presó provisionalcomunicada i sense fiança. La causa està oberta per delicte d'homicidi i tinença il·lícita d'armes.La instrucció seguirà en el jutjat d'instrucció 2 de Tarragona que és el competent per la data de fets.

L'home de 32 anys que va ser detingut la nit de dilluns cdesprés de ser retingut per un grup de gent després del succés. Durant el tiroteig un home d'origenmagribí, amb residència a França, va morir a trets al carrer Saragossa. De moment, no hi ha novetats sobre la localització de la resta d'implicats, entre ells a l'autor dels trets.

Segons els testimonis, dilluns per la nit cap a les 22.50 al carrer Saragossa tres persones amb la cara tapada amb caputxes i mascaretes haurien disparat trets contra una altra, que va acabar morint a les portes d'un dels restaurants de la capital de a Costa Daurada.

Una patrulla de la Policia Local de Salou va rebre l'avís de l'incident i en arribar van veure un grup de persones que retenien un home i uns metres més enllà a la víctima al terra amb ferides per arma de foc. Els agents van detenir l'home retingut de 32 anys per la seva relació amb l'homicidi, tot i que aquest no seria l'autor dels trets. Aquest individu, segons els testimonis, anava armat amb una pistola i un ganivet.

La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) mantenen oberta una investigació per esclarir les circumstàncies del fet.

Els fets es van produir en plena zona d'oci de Salou.

Maten a trets un home a Salou al carrer SaragossaFacebook

tracking