Diari Més

Educació

L'AFA Mas Clariana de Cambrils empendrà accions legals contra Ensenyament

Reclamen recuperar la segona línia de P3

Exterior de l'Escola Mas Clariana.

L'AFA Mas Clariana de Cambrils empendrà accions legals contra EnsenyamentGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Associació de Famílies d'Alumnes (AFA) de l'escola Mas Clariana de Cambrils està lluitant per recuperar la segona línia de P3 que va perdre a l'inici d'aquest curs. Des de la direcció de l'escola es va sol·licitar el desdoblament d'aquesta línia per donar cabuda a 30 famílies, però els Serveis Territorials d'Ensenyament a Tarragona, amb qui es van reunir ahir les famílies afectades, no han estudiat aquesta possibilitat, segons Jesús Jaria, membre de l'AFA. En el transcurs de la reunió, Ensenyament els ha manifestat que el desdoblament de la línia afavoriria la segregació.

Amb aquesta decisió, 16 de les famílies que van fer la preinscripció en aquesta escola, entre les quals sis famílies de la zona de Vilafortuny, no podran portar els seus fills a aquest centre educatiu el curs vinent.

L'associació ha explicat, en un comunicat, que els Serveis Territorials «no estan actuant de manera justa i transparent» alhora que «estan incomplint la normativa educativa vigent».

L'AFA ha anunciat que prendran mesures legals i demaran responsabilitats per esclarir la situació, a més de contactar amb el Síndic de Greuges.

tracking