Diari Més

Med Ambient

Jornada de recollida de plàstics a la Llosa de Cambrils

L'activitat s'emmarca dins de l'acció comuna 'Let's Clean Up Europe'

Platja de la Llosa de Cambrils.

Jornada de recollida de plàstics a la Llosa de CambrilsTurisme Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'alumnat del CFGS EAS Socioesportiu de l'IES Josep Tapiró i de l'Itinerari Formatiu Específic (IFE) de Reus, celebrarà el proper 12 de Maig, la primera Jornada Antiplàstics La Llosa 2022, inclosa en la campanya de Let's Clean Up Europe. També s'ha programatun conjunt d'activitats de sensibilització mediambiental i activitats ludicoesportives adreçades a la comunitat educativa dels dos centres.

Aquesta acció comunitària, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cambrils, fomentarà la reducció i recollida de plàstics i d'altres deixalles que són dipositades per l'acció humana o per les pluges en les platges de la Costa Daurada.

Amb l'eslògan La Llosa no és cap Brossa l'alumnat dels dos centres farà sessions prèvies de sensibilització juntament amb accions de prevenció i consells per a la ciutadania, dins del projecte ApS (Aprenentatge per un Servei), utilitzant els canals de divulgació de les xarxes socials com Instagram o TikTok. Paral·lelament, es treballarà l'ús de les TAC així com la difusió de continguts educatius per a altres usuaris i l'ús responsable les xarxes socials.

'Let's Clean Up Europe'

Let's clean up Europe és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

L'Agència de Residus de Catalunya (ARC) coordina totes aquestes accions, promogudes per administracions públiques, associacions, centres excursionistes, escoles i instituts, empreses i ciutadans. La campanya també compta amb el suport de l'Ajuntament de Cambrils amb la participació de les empreses Ingesol i Secomsa.

tracking