Diari Més

Judicial

El detingut implicat en el tiroteig de Salou passarà avui a disposició judicial

Els Mossos d'Esquadra continuen buscant els altres implicats, entre ells l'autor dels trets

Els fets es van produir en plena zona d'oci de Salou.

Maten a trets un home a Salou al carrer SaragossaFacebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'home de 32 anys que va ser detingut la nit de dilluns com a implicat en el tiroteig de Salou, on va morir una persona, passarà aquest dijous adisposició judicial.La víctima era una persona d'origen magribí, amb residència a França. De moment, no hi ha novetats sobre la localització de la resta d'implicats, entre ells a l'autor dels trets.

Segons els testimonis, dilluns per la nit cap a les 22.50 al carrer Saragossa tres persones amb la cara tapada amb caputxes i mascaretes haurien disparat trets contra una altra, que va acabar morint a les portes d'un dels restaurants de la capital de a Costa Daurada.

Una patrulla de la Policia Local de Salou va rebre l'avís de l'incident i en arribarvan veure un grup de persones que retenien un home i uns metres més enllà a la víctima al terra amb ferides per arma de foc. Els agents van detenir l'home retingut de 32 anys per la seva relació amb l'homicidi, tot i que aquest no seria l'autor dels trets.Aquest individu, segons els testimonis, anava armat amb una pistola i un ganivet.

La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) mantenen oberta una investigació per esclarir les circumstàncies del fet.

Moment en que redueixen a l'autor dels trets.

Maten a trets un home a Salou al carrer Saragossatgnlegends

tracking