Diari Més

Política

Montse Castellarnau, nova alcaldessa d'Altafulla després de prosperar la moció de censura

Jordi Molinera ha estat destituït del càrrec després la moció hagi rebut set vots a favor

Montse Castellarnau (AA) amb la vara d'alcaldessa d'Altafulla.

Montse Castellarnau, nova alcaldessa d'Altafulla després de prosperar la moció de censuraACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La moció de censura que van presentar a finals d'abril els grups de l'oposició a l'Ajuntament d'Altafulla contra l'alcalde Jordi Molinera (L'EINA-ERC) ha prosperat. Aquest dimarts s'ha celebrat el ple extraordinari on s'ha destituït a Molinera a favor deMontse Castellarnau (Alternativa Altafulla) que agafarà les regnes del consistori. La moció ha prosperat amb set vots a favor.

Els quatre regidors d'Alternativa per Altafulla (AA), el regidor de Junts per Altafulla (JxA), la regidora d'Ara Altafulla i el regidor no adscrit Xavier Rofas van entrar al registre la moció ja que consideren que el municipi estroba en una situació «d'emergència». La decisió la va precipitar l'ensorrament de la terrassa d'un restaurant a causa d'un temporal de mar, ja que l'equip de govern actual rebutjava un pla de xoc de platges de tota l'oposició.

A la pràctica, tot i que la moció la signen set regidors, l'equip de govern estaria format únicament per cinc persones: els quatre regidors d'Alternativa per Altafulla amb Montse Castellarnau com a alcaldessa, i Héctor López-Bofill (JxA).

A banda de la qüestió de la platja els regidors pretenen, com a mesures d'urgència en els propers mesos, solucionar els problemes d'enllumenat a la urbanització Brises de Mar, obrir definitivament el Casal La Violeta, aplicar un conveni d'usos a l'Esplai i a l'Esplai de Jubilats i millorar la neteja al municipi.

Inatge del ple extrardinària a l'Ajuntament d'Altafulla.

Prospera la moció de censura contra l'alcalde d'Altafulla Jordi MolineraAlternativa Altafulla

tracking