Diari Més

Societat

La Guàrdia Civil realitza una exhibició en una escola de Miami Platja

Els alumnes han pogut conèixer de prop quines activitats realitza la Guàrdia Civil a la província de Tarragona

Imatge de l'exhibició de la Guàrdia Civil a l'escola de Miami Platja.

La Guàrdia Civil realitza una exhibició en una escola de Miami PlatjaGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El passat dia 5 de maig en el marc d'una activitat escolar relacionada amb la «Setmana de la Policia» el Centre d'Educació Infantil i Primària Marcel·líEsquiusde MiamiPlatjava triar com a cos policial a conèixer a la Guàrdia Civil. Una comissió de Guàrdies Civils es van desplaçar fins al centre escolar i van participar en el marc d'aquesta activitat explicant als petits les funcions que realitzen en el seu treball diari.

Guies canins al costat dels seus gossos, pertanyents al Servei Cinològic de Tarragona, especialistes delSEPRONAque s'han traslladat en motosTTi personal del Servei de Fiscal i Fronteres van ser els protagonistes al costat dels menors d'una exhibició i explicació de les funcions que exerceixen aquests especialistes. Els menors han rebut explicacions sobre la labor quotidiana de la Guàrdia Civil i han pogut assistir a una exhibició per part dels guies canins i els seus gossos, realitzant cerques i localitzant objectes perillosos.

L'exhibició ha estat seguida pels menors «amb el major interès» i han pogut constatar com «aquest cos policial porta desenvolupant les seves funcions a Catalunya des del seu establiment com a cos policial en 1.845, vetllant per la seguretat i la protecció dels ciutadans i contribuint al costat de la resta de cossos policials per a aconseguir una societat més segura i lliure en l'exercici dels seus drets», explica la Guàrdia Civil.

tracking