Diari Més

Successos

Maten a trets un home a Salou al carrer Saragossa

Un dels implicats ha estat detingut després de ser reduït per diversos ciutadans i busquen a l'autor de l'homicidi

Els fets es van produir en plena zona d'oci de Salou.

Maten a trets un home a Salou al carrer SaragossaFacebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home ha mort a trets aquesta nit a Salou.Els fets han passat cap a les 22.50 al carrer Saragossa davant d'un restaurant ple de gent. Una patrulla de la Policia Local de Salou va rebre l'avís d'un incident en una zona de comerços i restaurants de la capital de la Costa Daurada i es va dirigir fins al lloc.

Allí els agents van veure un grup de persones que retenien un home i van localitzar un home al terra amb ferides per arma de foc. Els agents van detenir l'home retingut de 32 anys per la seva relació amb l'homicidi, tot i que aquest no seria l'autor dels trets.

Al lloc dels fets s'hi van adreçar diverses unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que no van poder reanimar la víctima, el qual va resultar finat.La víctima és una persona d'origen magribí, amb residència a França.

Els Mossos d'Esquadra busquen als implicats en l'incident, entre ells a l'autor dels trets. De moment, es desconeixen els motius de l'homicidi. La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) ha obert una investigació per esclarir les circumstàncies del fet.

L'Ajuntament de Salou, per la seva banda, ha lamentat els fets, i assegura que es tracta d'un cas aïllat.

Testimonis

Els fets van passar quan encara hi havia força gent al carrer Saragossa. Es tracta d'un espai molt proper a la zona d'oci nocturn, amb comerços que obren fins tard i restaurants amb clientela. Aquest dimarts al matí diversos testimonis presencials, tant treballadors de les botigues del costat com persones que passejaven, han explicat a l'ACN que van veure com tres homes -que anirien amb la cara tapada amb caputxes i mascaretes- es van dirigir cap a un altre home i van disparar-li diversos trets -entre tres o quatre, segons han apuntat. Va ser en ple carrer, just davant del restaurant El Abuelo, que aquest dimarts ha atret nombrosos curiosos. De fet, en una de les potes de les cadires que hi ha a la terrassa encara es podien apreciar les restes d'un projectil de bala.

De les tres persones que haurien participat en el crim una va ser interceptada uns 50 metres més avall pels cambrers d'un altre restaurant. El van poder retenir a terra fins que va arribar una patrulla de la Policia Local de Salou, una escena que circula per les xarxes socials. Aquest individu, segons els testimonis, anava armat amb una pistola i un ganivet. Segons els Mossos, aquest home no seria l'autor material dels fets. Els altres dos assaltants haurien fugit corrent per un altre carrer i a hores d'ara encara no se'ls ha localitzat.

Moment en que redueixen a l'autor dels trets.

Maten a trets un home a Salou al carrer Saragossatgnlegends

Detall d'un dels trets que va impactar a la pota d'una cadira del restaurant de Salou on hi va haver el tiroteig.

Maten a trets un home a Salou al carrer SaragossaACN

tracking