Diari Més

Carla Simon i l'equip d''Alcarràs' presentaran la pel·lícula al cinema de Cambrils

L'acte tindrà lloc el dissabte 30 d'abril a les 21 hores

Un moment de la pel·lícula 'Alcarràs', dirigida per Carla Simón

Data de publicació: dimecres 16 de febrer del 2022, 20:36

Localització: Berlín

Autor: Cedida per Avalon

Municipis de Lleida i Tarragona reobriran sales de cinema per projectar 'Alcarràs'ACN / Avalon

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La directora Carla Simón, l'actriu Berta Pipó, el compositor Gerard Pipó, el productor Tono Folguera i la productora Ariadna Dot presentaran el proper dissabte 30 d'abril la projeccció de la pel·lícula Alcarràs a laRambla de l'Art de Cambrils.L'acte es retransmetrà en directe des del Cinema Truffut de Girona i també hi haurà un col·loqui sobre el film.

Alcarràs és la darrera pel·lícula de la directora d'Estiu 1993, que s'estrena als cinemes el divendres 29 d'abril després de guanyar l'Òs d'Or al Festival de Berlín.

La pel·lícula està basada en l'entorn familiar de la directora. Aquesta vegada ens transporta a Alcarràs, Lleida, on la seva família hi cultiva presseguers. Aquest context la va impulsar a crear la història de la família Solé, que després de tres generacions es veu obligada a fer la seva última collita. La directora va escollir treballar amb actors no professionals procedents dels voltants d'Alcarràs i habituats a treballar la terra per tal d'aconseguir que fos més real. El film presenta una família d'agricultors en risc d'extinció a causa de la decadència de l'agricultura tradicional i la generacional.

tracking