Diari Més

Trànsit

Cues a les carreteres tarragonines en la jornada de Divendres Sant

El trànsit és dens en alguns punts de l'AP-7, l'N-340 i la C-14

Imatge d'arxiu de vehicles circulant per l'AP-7 a l'altura de Banyeres del Penedès.

Cues a les carreteres tarragonines en la jornada de Divendres SantACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Servei Català del Trànsit ha informat a través del seu aplicatiu de diverses retencions que s'estan produint durant la jornada de Divendres Sant a les carreteres del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Des d'ahir ens trobem en la segona fase de sortida de la Setmana Santa, per la qual cosa es registra més densitat en el trànsit.

El SCT informa de retencions d'uns tres quilòmetres a l'AP-7 a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant en direcció a Alcanar. També hi ha cues a la C-14 a Vila-seca cap a Salou. La mateixa via també retencions a la Riba en direcció Salou.

A les Terres de l'Ebre, el SCT ha registrat cues de quatre quilòmetres a la Nacional 340 a l'Ametlla de Mar en direcció Alcanar. A la mateixa via però al Vendrell també hi ha retencions en direcció Tarragona.

El Servei Català de de Trànsit ha demanat molta prudència a l'hora de circular per les carreteres per evitar accidents. Des de dijous al territori s'han registrat diversos accidents, el darrer un xoc mortal ahir a la nit a la C-31 a Calafell.

Des d'aquest divendres els camions tenen restringit circular per diverses vies per facilitar l'operació sortida de Setmana Santa.

tracking