Diari Més

Premis

Una escola de la Selva del Camp guanya el Concurs Escolar de l'ONCE a Catalunya

El certamen s'ha centrat a fomentar la inclusió a les aules

Imatge del projecte guardonat.

Una escola de la Selva del Camp guanya el Concurs Escolar de l'ONCE a CatalunyaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els col·legis Sant Rafael de la Selva del Camp i Maristes d'Igualada (Anoia) i l'institut escola Guillem de Balsareny de Balsareny (Bages) han guanyat la fase catalana del concurs escolar del Grup Social ONCE, que s'ha centrat a fomentar la inclusió a les aules i més enllà d'elles.

Un total de 6.219 escolars de 103 centres educatius catalans han participat, sota la coordinació de 133 docents, en la 38ª edició del concurs escolar, que s'ha celebrat amb el lema El camí ens fa iguals.

En aquesta ocasió, l'ONCE ha reptat els mestres i estudiants a desenvolupar projectes en els quals l'alumnat «es converteixi en agent de canvi, actuant dins i fora de les aules, per fer més inclusiu el seu entorn», ha informat l'organització.

També havien d'adquirir la competència en el coneixement i la interacció amb el món físic en interioritzar els elements que determinen la qualitat de vida de les persones, i la competència d'autonomia i iniciativa personal.

El jurat de Catalunya ha valorat la creativitat, qualitat, missatge i accessibilitat dels projectes presentats i les aules guanyadores en aquesta fase autonòmica han passat a la fase estatal, la resolució de la qual es coneixerà en el mes de maig, ha recordat l'ONCE.

tracking