Diari Més

El Cambrils DanceSport Open de Balls Esportius s'inicia demà amb 2.000 esportistes de 50 països

El campionat, que s'allargarà fins el 17 d'abril, comptarà amb prop de 30 competicions nacionals i internacionals

Imatge d'una de les actuacions del Cambrils DanceSport Open de Balls Esportius.

El Cambils DanceSport Open de Balls Esportius s'inicia demà amb 2.000 esportistes de 50 païsosCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'emblemàtic esdeveniment de Balls Esportius arrenca demà a Cambrils, després de dos anys de parada per la pandèmia. Aquesta Setmana Santa sí, el ball esportiu serà el protagonista al Pavelló Municipal d'Esports de Cambrils amb motiu del Cambrils DanceSport Open, que retorna sota nova direcció i amb una edició totalment renovada. La competició de Balls Esportius a Cambrils se celebrarà del 14 al 17 d'abril de 2022 i aquest any compta amb moltes novetats que consolidaran el municipi de Cambrils com a seu de les competicions internacionals del ball en tot l'estat i com una de les millors seus d'Europa al calendari internacional.

Durant els darrers anys previs a la pandèmia, Cambrils va gaudir d'una competició amb moltes parelles d'arreu del món que li va atorgar grans coeficients internacionals. Aquest coeficient que la Federació Internacional atorga depèn del nombre de participants, països que participin, nivell de les parelles, nombre de parelles top 50 mundials que participen, etc.

Aquest any, l'esdeveniment comptarà amb el Campionat del món, modalitat 10 balls en categoria Sènior 1. A més, entre altres novetats,dijous a la tarda es podrà gaudir del Campionat d'Espanya de Cheerleading, una especialitat que entra amb molta força al ball esportiu.

També dissabte es comptarà amb la novetat del BFG Challenge Series WDSF Debreakingon participaran els 10 millors esportistes del món. A més, s'hi suma una prova internacional de Wheelchair Latin, especialitat del ball que es balla en cadira de rodes.

Al 2019 Cambrils va acollir la primera competició internacional de ball coreogràfic, una altra disciplina en la que hi participen molts esportistes (competició per grups) i de la qual no s'havia realitzat mai una competició internacional a España. En total l'esdeveniment acollirà 7 especialitats de caire internacional, aconseguint participació d'esportistes d'arreu del món i el consolidarà com un dels esdeveniments esportius Top mundial en cada especialitat.

Fins al dia d'avui ja s'han inscrit prop 2.000 esportistes de 50 països diferents; que seran avaluats per 30 jutges. L'esdeveniment podrà seguir-se en streaming per televisió a LaLiga Sports. El Cambrils DanceSport Open és un esdeveniment organitzat i produït per Didance gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Cambrils i el Patronat de Turisme.

Les entrades es podran comprar a les taquilles a l'entrada del pavelló d'esports (majors de 12 anys 15€, nens de 0 a 6 anys gratis, nens de 6 a 12 anys 8€ i jubilats 10€). Hi haurà un pack especial de 3 dies a 35€ (majors de 12), 18€ nens de 6 a 12 anys i 25€ per jubilats.

El Cambrils DanceSport Open és un dels esdeveniments esportius de més envergadura i importància que se celebra al municipi i atrau a milers de persones entre participants, jutges i públic, que contribueixen a la dinamització del municipi tant a nivell econòmic, com a la difusió de la marca «Cambrils»tant a nivell nacional com a internacional.

tracking