Diari Més

Infraestructures

La remodelació de la carrretera entre Reus i Castellvell inclourà un carril bici

Els alcaldes de Reus i Castellevell i al presidenta de la Diputació han presentat el projecte

La presentació de la remodelació de la via s'ha fet aquest dimecres.

Alcaldes de Reus i Cstellvell i presidenta de la Diputació.Diputació de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Diputació de Tarragona executarà els propers mesos el projecte de remodelació de la carretera TP-7049, la via que uneix la ciutat de Reus amb Castellvell i una de les més transitades de la demarcació de Tarragona.

Les obres preveuen la reordenació dels espais i la construcció d'un carril bici que unirà els dos municipis. L'objectiu de l'actuació és pacificar el trànsit, garantir la circulació segura de tots els usuaris de la via i promoure la mobilitat sostenible. El projecte compta amb un pressupost de 300.000€ per a executar les obres, que es preveu que s'iniciïn durant el mes de juliol.

La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó; l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, i l'alcalde de Castellvell del Camp, Josep Manel Sabaté, han explicat aquest dimecres els detalls de l'actuació.

En la remodelació dela via, per incloure el carril bici, s'ajustaran els carrils de circulació a 3,25 metres d'amplada, per tal que els vehicles moderin la seva velocitat, i s'habilitarà un carril bici d'un sentit de circulació en direcció Castellvell (de pujada) d'1,5 metres d'amplada, separat mitjançant delimitadors, que unirà els carrils bici existents al tram inicial (Reus) i final d'aquesta carretera (Castellvell del Camp), entre el PK 0+193 i el PK 1+620. De baixada, direcció Reus, vehicles i bicicletes, que circularan a velocitats similars, compartiran espai.

D'altra banda, en tot el tram d'actuació s'executarà la canalització d'infraestructures per al pas de la fibra òptica.

tracking