Diari Més

Policial

Detingut 'in fraganti' mentre robava als cotxes estacionats a l'estació de l'AVE

L'home de 34 anys va ser sorprès regirant l'interior d'un dels quatre vehicles afectats

Un mosso vigilant a la

Detingut 'in fraganti' mentre robava als cotxes estacionats a l'estació de l'AVEMossos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir dissabte passat un home de 34 anys, com a presumpte autor de quatre robatoris amb força a interior de vehicle. Els fets van tenir lloc pels volts de les tres de la matinada a la zona d'aparcament de vehicles pròxima a l'estació de trens del Camp de Tarragona, situada entre les poblacions de la Secuita i Perafort.

En el marc d'un dispositiu de prevenció que compta amb patrulles uniformades i també de paisà, els agents van adonar-se de la presència d'un home a l'interior d'un turisme en el sostre del qual hi havia una maleta. En apropar-s'hi, van observar que, amb uns guants posats, el desconegut n'estava remenant l'interior.

Davant les incongruents explicacions facilitades, els agents el van identificar i escorcollar, moment en què li van localitzar una defensa extensible metàl·lica que prèviament havia utilitzat per trencar els vidres de fins a quatre vehicles. Entre altres objectes, els mossos van trobar-li dues petites llanternes i una navalla.

Durant les comprovacions posteriors, els agents van constatar que el lladre s'havia apropiat de diversos elements de valor de l'interior d'aquests vehicles saquejats, motiu pel qual el van arrestar.

El Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona va decretar diumenge passat la llibertat amb càrrecs del detingut.

tracking