Diari Més

Vila-seca farceix d'actes el programa de la Diada de Sant Jordi

Els actes s'iniciaran a partir de demà

Pla sencer de la proposta 'El coneixement és poder', de Jordi Hermo.

Vila-seca s'engalana amb escultures fetes amb llibres en desús per Sant JordiACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Vila-seca va presentar ahir el seu programa d'actes per l'edició de Sant Jordi d'enguany. Aquests començaran demà i s'allargaran fins al dia 11 de maig. També estan programades les presentacions d'onze llibres d'autors, com Màrius Serra o Carmen Bueno, que es duran a terme al Castell de Vila-Seca.

Per altre costat, com cada any, el municipi gaudirà de l'Efímera Art al Carrer, amb la col·laboració d'algunes escoles d'art i disseny de Tarragona i Reus. Com a novetat, es podrà visitar una exposició de joieria contemporània amb llibres i tres conferències que també se celebraran al Castell.

Les parades de llibres i roses hi seran durant tota la diada al Jardí del Castell, on també hi haurà la projecció de la cantata de totes les escoles de Vila-seca i la festa popular a càrrec de la Colla Gegantera i Grallers de Vila-seca, l'Esbart Dansaire Ramon d'Olzina i una ballada de sardanes a les 12.30 h. A la tarda, la festa popular serà protagonitzada pels Xiquets de Vila-seca a partir de les 18.30 h.

tracking