Diari Més

Patrimoni

L'edifici de la Torreforta acollirà el servei d'atenció socioeducativa per a infants i adolescents vulnerables

L'immoble serà un espai cultural i social de proximitat per a entitats i associacions del barri tarragoní

Visita de la regidora de Serveis Socials de Tarragona i presidenta de l'IMSST, Inés Solé, a la masia la Torreforta.

L'edifici de la Torreforta acollirà el servei d'atenció socioeducativa per a infants i adolescents vulnerablesTjerk van der Meulen

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La masia la Torreforta, patrimoni arquitectònic i que dona nom al barri de Tarragona, acollirà el servei d'intervenció socioeducativa per a infants i adolescents en situació de risc o vulnerabilitat i les seves famílies, a qui s'acompanya en el procés de criança. També servirà d'espai cultural i social per a entitats i associacions del barri. La Torreforta, que entraria en funcionament abans d'acabar l'any, podrà donar servei a un centenar d'infants i adolescents i famílies. L'Ajuntament preveu la restauració de la zona exterior amb un pressupost de 90.000 euros. La masia havia estat seu central l'Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona (IMSST) entre 1993 i 2015, quan es va traslladar a la plaça Prim, al centre de la ciutat.

Com ha explicat la regidora de Serveis Socials de Tarragona, i presidenta de l'IMSST, Inés Solé, elservei d'intervenció socioeducativa de la zona de Torreforta, fins aranomés comptava amb unes dependències «insuficients» al Centre Cívic del barri i que amb la recuperació de la masia la Torreforta es podran oferir el servei amb espais propis i segons les necessitatsde cada franja d'edat.

tracking